Brødrene Dahl viser muskler på El & Teknik

Landets største grossist på VVS, Vand & Kloak, Brødrene Dahl, bliver langt mere synlig på årets EL & TEKNIK-messe end tidligere. Med opkøbet af el-grossisten Jens A., er der skabt en stærk og slagkraftig alliance inden for intelligente løsninger på tværs

Den voksende interaktion mellem el- og VVS-branchen vil afspejle sig tydeligt, når fagfolk strømmer til årets EL & TEKNIK-messe den 3.-5. maj i Odense. De to anerkendte grossister Brødrene Dahl og Jens A., udstiller på hver sin stand.

Det er første gang, VVS-grossisten Brødrene Dahl deltager med egen stand på messen. Brødrene Dahl har købt el-grossisten Jens A. for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter løsninger, der kombinerer VVS og el.

De to virksomheder går sammen forrest i denne udvikling og vil på EL & TEKNIK vise, hvordan el- og VVS-programmerne i stigende grad supporterer hinanden.

-Vi glæder os meget til at vise, hvordan vi som VVS-grossist kan bidrage til udviklingen og understøtte installatørerne med totalleverancer. Det gælder inden for klima, herunder ventilation og varmepumper samt Smart Forsyning, hvor der bruges elektriske løsninger til at optimere udbyttet og minimere forbruget. Vi kan her bidrage med både den dybe produkttekniske ekspertise og rådgivning til installatørerne, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.

Brødrene Dahl har en stor klimaafdeling og en tilsvarende smartforsynings-division med stærke kompetencer inden for IoT. På EL & TEKNIK har Brødrene Dahl et særligt fokus på varmepumper, intelligente vandmålere og fugtighedsmålere samt samarbejdet med Jens A.

Vi håber, at rigtig mange installatører vil kigge forbi vores stande og høre om vores kompetencer, indenfor klima, IoT og  alle de spændende muligheder i krydsfeltet mellem el og VVS, siger Søren Lisberg Andersen.

Brødrene Dahl udstiller på stand 1137 i Hal A, Jens A. kan besøges i Hal C på stand 3012